Get more Myspace layouts at pYzam.com
MySpaceLayouts

My Banner

Tuesday, October 29, 2013

Untuk preview lebih banyak produk sila lawati fb http://www.facebook.com/pialisyacollection

Tuesday, August 20, 2013

Menerima Tempahan Tudung Halfmoon secara Borong Min 10pcs..

Kasut Manik

Atas permintaan pelanggan...inilah hasilnya...Kasut manik done by Pialisya Collection...yuhuuuuu!!

Saturday, June 15, 2013

Lama rasanya tidak beroperasi kat blog ni...maaflah kadang2 masa tidak mengizinkan untuk sampai di sini...maklumlah dah banyak rumah FB nak singgah..hehehe...apa pun Jemput singgah kat FB PAGE saya yang baru ya!!...http://facebook.com/pialisyadesign   Tengok2 cuci mata dulu :)


Friday, May 10, 2013

Sweet 3D

Simple 3D...untuk Pn.Ana

Koleksi manik 2013


Deko Felt Tshirt

Tema Hijau!...warna kesukaan sy...baju T ni adalah untuk baju rasmi 'Family Day' keluarga saya.Ada 9 family semuanya...yg ni hasil Deko felt utk Family En.Enal....Happy family day

Thursday, March 28, 2013

Dapatkan Brooch Comel hanya di Pialisya Collection...Tempahan runcit dan borong
Keterangan lanjut sila klik FB Page saya ...Album BROOCH COMEL
http://www.facebook.com/pialisyacollection/photos_albums?ref=hl#!/media/set/?set=a.438636246215098.1073741828.177944155617643&type=3


Shawl Allisya


Kepada Peminat Shawl di luar sana....Kini Pislisya Collection ada menjual dan menerima Tempahan handmade Shawl untuk memudahkan anda mix and match pada busana pilihan anda...kini anda tidak perlu lagi keluar tercari-cari warna dan gaya untuk keterampilan anda..Beminat sila Tel,Sms atau PM di FB Page saya

Tempahan manik dari geng setaman...Pn.Ida

Monday, February 18, 2013

Jom Kongsi Tip pemakaian tudung mengikut bentuk wajah anda!

Selamat datang ke Online Butik Raudhah Shawl Store.: Tip: PEMAKAIAN TUDUNG MENGIKUT BENTUK MUKA 1) Bentuk wajah jenis OVAL Mereka yang memiliki bentuk jenis ini sememangnya bertuah kerana hampir ...

Friday, February 15, 2013

Tudung soft awning

Tudung soft awning pelbagai size dari size 'S~L'


Klasik design


Sepasang kurung moden cotton silk warna biru muda...highlited pada sulam yg sedia ada,menggunakan pearl n sedikit labuci...gaya klasik!


Satin flower




Simple crumble

Tempahan kedua dari sahabat lama Era...simple crumble untuk lengan bajunya..


Thursday, January 24, 2013

Koleksi manik 2013-Tampalan lace

Jubah polos warna biru terang,di serikan dengan tampalan lace dan pearl warna yang sama

Koleksi manik 2013-Tampalan rose renda

Sepasang baju Jubah warna coklat gelap di hiasi dengan tampalan ros renda dan pearl warna gold.Bahagian pinggang di tambah sedikit renjisan manik warna sedondon...

Baju kurung polos di beri sentuhan jahitan manik warna sedondon utk lengan dan bawah baju

make over bahagian leher baju
Simple design utk lengan baju


Friday, January 18, 2013

Tuesday, January 15, 2013

Musim persekolahan 2013 sudah kembali...ini tempahan langsir utk kelas dr sebuah sek agama,pastinya ceria dgn pilihan fabrik corak bunga di hiasi reben utk melengkapi gaya...

Wednesday, January 9, 2013

Hasil percubaan pertama menjahit tudung awning,tempahan pertama dari Tadika Iman..Terima kasih kepada cikgu zai...semoga tempahan seteruskan berpanjangan...aminnnnn

Thursday, November 29, 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...